avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 434 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Magazin on line
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Magazin on line

Buna ziua,

Am o firma care nu a avut activitate de la infiintare, insa are toate declaratiile depuse la timp. Activiatea principala este 4711 comert cu amanuntul de produse alimentare. Am deschis un magazin on line cu vanzare produse cosmetice de baie si corp si m-as incadra la cod caen 4645 comert al produselor cosmetice si de parfumerie, cod pe care il am in actul constitutiv la activiati secundare. Intrebarea mea este: trebuie sa scot un act constitutiv sau sa fac altceva cu privire la aceasta problema?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: Denisa Stanca , Avocat 21:39, 4 Martie 2011
Pentru comertul online codul corect este 4791 Comert cu amanuntul prin intermediul caselor de comenzi sau prin Internet.

Trebuie sa faceti mentiune la ORC cu privire la modificarea obiectului principal de activitate.
Multumesc

Raspunsul dvs imi este de ajutor
As mai avea totusi o intrebare. Acest cod 4791 in am trecut in actul constitutiv la activitati secundare. Si asa, tot trebuie sa merg la Reg Comertului?
Daca este singura activitate pe care o desfasurati DA.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

As dori să îmi deschid un pfa. Popescu Mădălina Popescu Mădălina Bună seara. As dori să îmi deschid un Pfa. Aș vrea să știu ce cod CAEN imi trebuie. Doresc să vând aranjamente florale din flori de săpun. Dacă vreau ... (vezi toată discuția)
Caen 4729 - permis pt. magazin mixt ? danac71 danac71 Buna ziua, Pe certificatul de inmatriculare scrie cod CAEN 4729 - Comert cu amanuntul al altor produse alimentare, in magazine specializate. In actul ... (vezi toată discuția)
Caen import produse anglia ina09 ina09 Buna ziua. Va rog sa imi spuneti ce coduri caen imi trebuie pentru a putea importa produse cosmetice. Multumesc (vezi toată discuția)