avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 434 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... garantii electrocasnice
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

garantii electrocasnice

am achizitionat in urma cu 4 luni o plita vitroceramica pe inductie si a crapat in timp ce ... fierbeam laptele, desi folosesc vase speciale. Firma care se ocupa de garantii a spus ca nu intra in garantie crapaturile/fisurile si nu imi poate face nimic. Aceste probleme pot fi rezolvate si mai departe de firma care se ocupa de garantii?
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 10:37, 17 August 2012
Firma care asigura service-ul produselor are limite stricte de intervenit
Daca produsul din varii motive se deterioreaza in perioada de garantie,deterirari care nu intra in garantie,se impune sa solicitati unitatii service document care sa ateste defectul,ca acesta nu intra in garantie si sa contactati unitatea producatoare sau care comercializeaza produsul pentru analizarea cazului si evrntual inlocuirea produsului
De regula,in astfel de situatii se invoca/suspecta modalitati de utilizare care nu intra in garantie tensiuni ,loviri,etc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Au voie firmele sa minta in scris? tmpqiu tmpqiu Buna ziua, Am o problema incurcata si as dori sa stiu daca are rost sa vb cu un avocat. Se suprapun din pct meu de vedere mai multe abuzuri: 1. EMAG minte ... (vezi toată discuția)
Refuz de acordare a garantiei, agravarea defectului si facturare in neregula Vially Vially Am achizitionat in data de 23.02.2005 un laptop Fujitsu-Siemens model Amilo 1425 de la firma Dante international srl. Dupa aproximativ o luna de la ... (vezi toată discuția)
Garantie electrocasnice cu parti casante claudia-dumbrean claudia-dumbrean am achizitionat o plita vitroceramica si, in timp ce gateam, a crapat plita sub oala. Am dus-o la service, dar producatorul a spus ca partile casante nu intra ... (vezi toată discuția)