avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 432 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Garantie electrocasnice cu parti casante
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Garantie electrocasnice cu parti casante

am achizitionat o plita vitroceramica si, in timp ce gateam, a crapat plita sub oala. Am dus-o la service, dar producatorul a spus ca partile casante nu intra in garantie.
Imi puteti oferi un sfat?
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 23:59, 2 Decembrie 2012
Garantia produsului este strict conform prevederi certificat de garantie
Eventual puteti sesiza ANPC

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Garantii electrocasnice claudia-dumbrean claudia-dumbrean am achizitionat in urma cu 4 luni o plita vitroceramica pe inductie si a crapat in timp ce ... fierbeam laptele, desi folosesc vase speciale. Firma care se ... (vezi toată discuția)
Umilinta la altex Elena777 Elena777 Am achizitionat in februarie 2015 o plita Whirpool din sticla pe gaz. Pe 26 iunie 2015 in timp ce functiona am auzit o bubuitura puternica. Am venit la ... (vezi toată discuția)
Garantie incaltaminte 30 sau 60 zile cyan cyan Legea 449/2003 Art. 17. - Consumatorul trebuie să informeze vânzătorul despre lipsa de conformitate [b]în termen de două luni de la data la care a ... (vezi toată discuția)