avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 116 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Eroare revisal
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Eroare revisal

Buna ziua,

Intampin urmatoarea problema, am un angajat cu data 12.04.2012, am transmis revisalul dar se pare ca am ales un fisier gresit, acuma cand am intrat din nou pe inspectiamuncii.ro am observat la raport preluari ca acest salariat nu imi apare in lista respectiva. Am trimis revisalul pentru ca urmeaza sa mai angajez 2 pers de luni si l-am trimis acuma, akma apare inreg si persoana respectiva angajata in aprilie!!!

imi poate spune cineva ce este de facut? Sa merg la ITM sa rezolv problema respectiva? Ce amenzi risc :((
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:39, 17 August 2012
Cred ca data care se ia in calcul este data cand trebuia transmis REVISAL-ul .... intrucat termenul de transmitere este cel tarziu in ziua lucratoare anterioara inceperii activitatii de catre salariatul in cauza.
Doame Ajuta sa fie asa cum ziceti d-voastra, asta ar insemna ca doar o luna mai trbuie sa stau pe "spini". Numa bine d-l freeeelis !!!
Se ia in considerare data respectiva si nu data cand ati transmis-o ..contraventia a fost savarsita imediat dupa trecerea termenului prevazut de HG nr.500/2011 pentru transmiterea c.i.m. pentru un nou angajat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua, daca am încheiat un contract de munca si nu l-am ... larisaflory larisaflory Bună ziua, daca am încheiat un contract de munca si nu l-am transmis la revisal tot in aceiasi zi ce sancțiuni contravenționale primesc,am avut control ... (vezi toată discuția)
Neinregistrare contract in revisal lilianatatar lilianatatar Ce sanctiune primesc daca nu am inregistrat doua contracte in revisal si nu le-am transmis ? am o intarziere de trei zile si tocmai acum au venit in control de ... (vezi toată discuția)
Registrul salariatilor sofishoestrend sofishoestrend in cazul daca am semnat si am inregistrat in registrul electronic contractul de munca inaintea inceperii activitatii cu o zi,iar acesta a fost transmisa ... (vezi toată discuția)