avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 742 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... act aditional perioada de proba
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

act aditional perioada de proba

am semnat un contract aditional pentru schimbare de functie si am perioada de proba de 90 de zile ce se termina la 1.09.Mi-am dat demisia; trebuie sa stau in preaviz neaparat? eu nu doresc acet lucru.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 13:01, 17 August 2012
Regula în materie de încetare a contractului individual de munca din iniţiativa salariatului este încetarea dupa expirarea unui termen de preaviz, în condiţiile art. 81 din Codul muncii.

Contractul de munca poate înceta la iniţiativa salariatului, pe durata sau la sfarşitul perioadei de proba, printr-o notificare scrisa, fara termen de preaviz, în temeiul art. 31 alin. (3) din Codul muncii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contracte de munca jhonnyb19 jhonnyb19 Buna seara,as avea o intrebare:Azi,10.07.2014,am semnat un contract de munca individual cu o firma de merchendising.In contract e prevazuta o perioada de 90 ... (vezi toată discuția)
Demisie edward71 edward71 Este adevarat ca se poate demisiona si fara sa semnezi demisia( am vorbit telefonic cu secretara si mi-a zis ca nu este obligatorie prezenta mea si ca se poate ... (vezi toată discuția)
Buna seara, vreau sa demisionez din functie, sunt in a 2 a luna ... Floricica2020 Floricica2020 Buna seara, vreau sa demisionez din functie, sunt in a 2 a luna de proba, dar nu corespunde cu ce imi doresc, ce articol si lege sa folosesc? Multumesc (vezi toată discuția)