avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 570 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... obligatii fiscale decla 1 iulie 2012
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

obligatii fiscale decla 1 iulie 2012

presedintele asociatiei de proprietari angajat pe baza de contract de mandat ce oligatii fiscale are de la 1 iulie 2012 daca este angajat si la alta firma pe baza de contract individual de munca pe perioada nedeterminata sau este pensionar
Cel mai recent răspuns: Iulian MANEA , Contabil 00:10, 18 August 2012
www.avocatnet.ro/UserFiles/a...
www.avocatnet.ro/content/art...
Pentru alte clarificari parcurgeti subiectele similare de pe sectiunea asociatii de proprietari
multumesc frumos dar nu am gasit nimic similar valabil de la 1 iulie si mai ales pentru angajatii care lucreaza si cu cim.
Daca obtine venituri ca salariat si aduce dovada in acest sens (adeverinta sau declaratie pe proprie raspundere), nu se datoreaza C.A.S.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contributii de asigurari sociale datorate de asociatiile de proprietari monikatrusca monikatrusca Va rog frumos cineva sa ma ajute sa-mi raspunda ce taxe trebuiesc platite catre stat , de catre Asociatiile de proprietari !:hm: (vezi toată discuția)
Contributia fnuass pentru presedintele si cenzorul asociatiei de proprietari Mitica49 Mitica49 Buna ziua, Neavand specializare in domeniul financiar-contabil, as dori sa ma lamuriti asupra urmatoarei probleme: notiunea de \"contributie de asigurari ... (vezi toată discuția)
Contract de mandat presedinte andregh andregh Buna ziua, Am o intrebare si anume la contractul de mandat pentru presedinte asociatie de proprietari ce anume se retine? Stiam ca se retine 10.5% si fondul ... (vezi toată discuția)