avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 597 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Discuţia la modă cazul tinerelor acuzate de huliganism in Rusia
Discuție deschisă în Discuţia la modă

cazul tinerelor acuzate de huliganism in Rusia

Buna ziua,
Ma intriga subiectul despre aceste tinere acuzate de huliganism in Rusia pentru ca au cantat in biserica un cantec anti-putin, purtand cagule. As dori sa stiu ce acuzatii li s-ar aduce in Romania si ce pedeapsa ar risca ( se pare ca in Rusia sunt acuzate si pe linie politica si risca niste ani de inchisoare),
Cel mai recent răspuns: vinti , utilizator 19:57, 17 August 2012
In Romania ar fi probabil acuzate de ultraj contra bunelor moravuri si tulburarea ordinii si linistii publice(fapta prev de art 321cpenal si sanctionata de la 1 la 5 ani inchisoare) si li s-ar da o amenda administrativa dupa ce s-ar constata ca fapta nu prezinta pericol social.
multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ultraj contra bunelor moravuri alinaelida alinaelida sotul meu este arestat preventiv , in faza de judecata si nu stiu ce inseamna ultraj contra bunelor moravuri si nici cat timp va mai sta arestat. Poate cineva ... (vezi toată discuția)
Nuditatea in public pzoli89 pzoli89 Buna ziua, Am o nelamurire in ceea ce priveste nuditatea in public. Imi poate spune mie cineva cum se pedepseste daca ma dezbrac in strada? Si care ... (vezi toată discuția)
Evacuare proprietar scandalagiu la bloc CYBORG CYBORG Buna ziua! As vrea sa stiu daca poate fi evacuat-prin intermediul parchetului etc.-un proprietar la bloc, scandalagiu,periculos.Sunt mai multi locatari ... (vezi toată discuția)