Lucrez la o firma care refuza sa imi treaca functia in care lucrez la ei pe motiv ca nu am certificat de calificare in acel domeniu,in CM am trecuta ca functie calificarea din diploma,mentionez ca nu are nici o legatura cu ce fac eu acolo. Ce pot face? Lucrez la ei de peste un an.
in cartea de munca trebuie trecute aceleasi date (functie, salar, sporuri) care sunt trecute si in contractul individual de munca.
in CIM dvs pe ce functie sunteti incadrat?
in cazul in care cele 2 insemnari difera va puteti adresa ITM ului din raza dvs teritoriala sau instantei de judecata
Este posibil ca pentru functia pe care spuneti ca o profesati sa trebuiasca sa aveti o calificare, adica o diploma si o anume pregatire.
Daca ne spuneti mai exact care este functia pe care lucrati efectiv si care nu va este recunoscuta de firma o sa va putem da un raspuns mai exact. Asteptam detalii.
Lucrez in functia de operator cnc dar in CM sunt trecut electrician auto,aceasta fiind calificarea mea din diploma. Daca aveam calificare de bucatar probabil asta imi treceau in CM indiferent de functia pe care o ocupam in realitate.
Cor vs cnfpa
ContSters75393
Buna ziua.Am si eu o nelamurire si in rindurile de mai jos o sa va descriu situatia urmatoare:o persoana urmeaza niste cursuri organizate de CNFPA si obtine o ... (vezi toată discuția)