avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1110 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Incadrarea in CM
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Incadrarea in CM

Lucrez la o firma care refuza sa imi treaca functia in care lucrez la ei pe motiv ca nu am certificat de calificare in acel domeniu,in CM am trecuta ca functie calificarea din diploma,mentionez ca nu are nici o legatura cu ce fac eu acolo. Ce pot face? Lucrez la ei de peste un an.
Cel mai recent răspuns: liviu_roro , utilizator 15:09, 19 Ianuarie 2009
in cartea de munca trebuie trecute aceleasi date (functie, salar, sporuri) care sunt trecute si in contractul individual de munca.
in CIM dvs pe ce functie sunteti incadrat?

in cazul in care cele 2 insemnari difera va puteti adresa ITM ului din raza dvs teritoriala sau instantei de judecata
In CIM am aceleasi date din CM dar in realitate ocup o alta functie. Se poate face ceva?
Se poate face un act aditional de modificare a functiei.
Este posibil ca pentru functia pe care spuneti ca o profesati sa trebuiasca sa aveti o calificare, adica o diploma si o anume pregatire.
Daca ne spuneti mai exact care este functia pe care lucrati efectiv si care nu va este recunoscuta de firma o sa va putem da un raspuns mai exact. Asteptam detalii.
Lucrez in functia de operator cnc dar in CM sunt trecut electrician auto,aceasta fiind calificarea mea din diploma. Daca aveam calificare de bucatar probabil asta imi treceau in CM indiferent de functia pe care o ocupam in realitate.

Alte discuții în legătură

Angajare pe post de inginer danee99 danee99 buna ziua! va rog sa-mi spune-ti care sunt posibilitatile de angajare in interiorul unei firme daca sunt in anul II(mai am doi pana termin) in domeniul ... (vezi toată discuția)
Cor vs cnfpa ContSters75393 ContSters75393 Buna ziua.Am si eu o nelamurire si in rindurile de mai jos o sa va descriu situatia urmatoare:o persoana urmeaza niste cursuri organizate de CNFPA si obtine o ... (vezi toată discuția)
Conditii autorizare practician in domeniul cadastrului CristiButnariuc CristiButnariuc am terminat facultatea la fr acum doi ani dar lucrez in cadrul unei firme de cadastru de 10 ani(pe cartea de munca) la inceput pe functie de operator PC iar ... (vezi toată discuția)