avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 338 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... balcon partian inchis
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

balcon partian inchis

Vecinul meu a obtinut autorizatie pentru construire "balcon partial inchis". Executantul lucrarii a edificat un zid de beton in dreptul ferensteri mele si restul cu geam termopan. Va rog spuneti-mi ce inseamna "balcon partial inchis". Ce actiune am la dispozitie daca il dau in judecata ? Sa cer modificarea autorizatiei de construire? Sau sa il dau in judecata ca nu a respectat Autorizatia, facand acel zid de beton ? Va multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 20:05, 17 August 2012
Daca situatia nu se poate solutiona amiabil,anterior demararii proceduri in instanta de judecata,sesizati oficial directia corp control din primarie

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Construit camara in balcon potopea stelian potopea stelian Buna ziua,vreau sa-mi fac o camaruta in balcon ce consta in construirea unui zid din BCA si izolat cu polistiren si zugravit exact culoarea blocului plus usa ... (vezi toată discuția)
Balcon cu sticla mata spre vecin Teo.ionita Teo.ionita Buna seara ! Am achizitionat o casa care are un balcon spre curtea vecinului: balconul terminandu-se chiar la limita de proprietate. Acesta era inchis cu ... (vezi toată discuția)
Inchidere balcon cu boltari. victor1906 victor1906 Buna ziua. Am cativa vecini de bloc, care si-au inchis balcoanele cu boltari grei de beton. Eu cred ca balcoanele au o conditie de rezistenta care nu poate ... (vezi toată discuția)