avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 525 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul, calculatorul meu şi ... Am fost inselat de cineva pe Facebook
Discuție deschisă în Dreptul, calculatorul meu şi internetul

Am fost inselat de cineva pe Facebook

M-a abordat un suedez pe Facebook spunandu-mi ca are "meciuri trucate" la pariuri.
I-am solicitat un meci gratis pe care l-a nimerit,ca mai apoi sa ii trimit 50 euro in Suedia.Mi-a promis,prin intermediul facebook,ca daca meciul nu va fi castigat,imi voi primi banii inapoi.Meciul nu a fost castigat,iar el acum o da la intors.Daca merg la politie ce sanse am sa imi recuperez banii sau sa obtin o condamnare?:((
Cel mai recent răspuns: eluboy13 , utilizator 00:13, 18 August 2012
Dupa parerea mea sanse mici dar asta nu inseamna ca nu trebuie sa incercati.De curiozitate,ce meci a ghicit prima data?
Mi-a dat doua corecte...Si apoi am zis sa cumpar,m-am gandit ca poate dau lovitura.
Osaka - Shimizu parca...2/2 Cota 4.00
Exeter - Crystal Palace 2/2 3.25...
Asta este :(
E complicata procedura in astfel de situatii?
Da,e complicata.Trebuie cercetat mai intai daca exista fapta apoi descoperit faptuitorul pe baza de ip iar daca e in strainatate e destul de greu.
Da,si la cum lucreaza astia...Ma indoiesc ca isi dau interesul! :|
Pacat!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Înșelăciune și abuz de incredere Viorelmarian748 Viorelmarian748 Buna seara ! Acum cateva zile, dand scroll pe facebook, am dat in newsfeeed de un vanzator de meciuri “fixe”. Avand un buget destul de mare, datorita unor ... (vezi toată discuția)
Pariuri online MacsimMihai MacsimMihai Buna ziua....m-a pus pacatul sa joc la pariuri online...am jucat vreo saptamana....pe urma am pariat toti banii pe un meci de baschet...in prima repriza (sfert ... (vezi toată discuția)
Casa de pariuri - posibil pariuri pe meciuri fictive operator2 operator2 Buna ziua, Am si eu o intrebare,de ceva vreme sant jucator de pariuri la diferite agentii de pariere. Ieri am facut un bilet cu 7 meciuri din care 3 sant ... (vezi toată discuția)