avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 911 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Pariuri online
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Pariuri online

Buna ziua....m-a pus pacatul sa joc la pariuri online...am jucat vreo saptamana....pe urma am pariat toti banii pe un meci de baschet...in prima repriza (sfert 1+sfert2) conducea o echipa cu vreo 30 puncte...in a 2 repriza deja conducea cu 19-9 (in sfertul 3)..si eu am pus 250 lei (nu e o suma mare pentru unii, dar pentru mine e) ca o sa castige echipa repriza a 2 (adica sfert 3+sfert 4)....si deodata au pierdut meciul...
ceea ce e mai curios este ca nu am gasit pe nici un alt site sa se fi jucat acest meci....cei de pe site-ul respectiv mi-au zis ca meciul a fost amical...dar eu urmaresc de mult timp rezultate la meciuri si pe oricare site se gasesc si meciurile amicale...
cum pot sa-i denunt? cred ca m-au tras in piept...

Alte discuții în legătură

Casa de pariuri - posibil pariuri pe meciuri fictive operator2 operator2 Buna ziua, Am si eu o intrebare,de ceva vreme sant jucator de pariuri la diferite agentii de pariere. Ieri am facut un bilet cu 7 meciuri din care 3 sant ... (vezi toată discuția)
Cont inchis la o casa de pariuri online mcvizitiu mcvizitiu Buna ziua, Mi-am creat un cont la o casa de pariuri online si am castigat (am pariat 790 de lei si am castigat 1800 de lei aproximativ), iar astazi am ... (vezi toată discuția)
Cum sa te protejezi impotriva caselor de pariuri XmasterX XmasterX Mai intai vreau sa va arat niste situatii deja intamplate la casele de pariuri de la noi din Romania, situatii in care castigatorul nu si-a primit suma ... (vezi toată discuția)