avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 379 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii şi fundaţii, într-un ... Functionarea unei asociatii a crescatorilor de animale
Discuție deschisă în Asociaţii şi fundaţii, într-un cuvânt: ONG-uri

Functionarea unei asociatii a crescatorilor de animale

Buna seara

As dori sa stiu mai multe informati despre asociatii ale crescatorilor de animale: atributile, sarcinile si functionarea unei astfel de asociatii, daca poate avea angajati etc.
Ultima modificare: Sâmbătă, 18 August 2012
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 16:36, 18 August 2012
Legislatia care reglementeaza acest domeniu este og 26 din 2000 privind asociatiile si fundatiile, actualizata, pe care o puteti consulta si la adresa [ link extern ]
Pentru a vedea si a va face o idee despre ce trebuie sa cuprinda un statut al unei astfel de asociatii, dati cautare pe net dupa "asociatii ale crescatorilor de animale" si veti descoperei multe exemple.
Asociatia in cauza poate avea si angajati cu contract individual de munca, cu norma intreaga sau partiala.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Infintare asociatie de ovine si bovine Ionut-Clonta Ionut-Clonta Ma intereseaza sa aflu care sunt costurile de infintarea a unei asociati, tinand cont ca actele voi umbla eu personal sa le fac doar actul constitutiv si ... (vezi toată discuția)
Infiintare asociatie a crescatorilor de bovine ovidiu19 ovidiu19 Buna seara. Recent s-a pus problema in Consiliul Local al infiintarii unei asociatii a crescatorilor de animale pentru o mai buna administrare a imasului ... (vezi toată discuția)
Procedura inchiriere pasune asociatie GLV GLV Impreuna cu satenii dintr-un satuc am infiintat o Asociatie de crescatori de animale conform( citez din actul constitutiv),,OG 26/2000 cu privire la asociatii ... (vezi toată discuția)