Locuiesc in aceeasi curte cu socrii mei, iar calea de acces spre locuinta mea era prin curte la ei, tacit. Eu am acte pe o portiune de teren de 2 m langa gard, in indivixiune cu socrii mei si cumnatul meu. In acest moment socrii mei nu imi mai permit accesul la locuinta, deoarece ar trebui sa trec prin curtea lor.
Cum pot proceda sa am cale de acces? Pot sa fac o poarta pe acea portiune de 2m, fara acordul lor ?
Daca detineti acea portiune in indiviziune cu socrii,da,puteti lua anumite masuri ce va asigura folosinta portiunii,cum ar fi deschiderea unei porti,dupa parerea mea acesta fiind un act de administrare pt care nu aveti nevoie de acordul dansilor.
banui ca cei 2 m pe langa gard sunt afectati unei servituti de trecere in favoarea dvs (pt ca altfel nu aveti cum sa ajungeti la casa dvs). da, faceti poarta si treceti strict numai pe acei 2 m de pe langa gard
cei 2 m nu sunt afectati unei servituti de trecere
socrii mei au curtea, proprietatea lor, iar cei 2 m au fost cumparati in indiviziune, mai tarziu, pentru a ne mari curtea, de c#socrii mei, sotul meu si cumnatul meu
am nevoie de acordul lor pentru a-mi deschide poarta?
cum pot face pentru a realiza acest lucru, deoarece nu ma pot duce cu muncitorii, intrucat m-au amenintat cu moartea si sunt violenti!
pot solicita sprijin politiei?