avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1340 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Buna seara- credit neachitat
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Buna seara- credit neachitat

am si eu o intrebare,imi puteti spune si mie cum se inchide un cont de credit bancar deoarece sa ajuns la poprire un executor face poprire la acel credit daca se achita unde trebuie mers pentru a se inchide acel cont la banca sau la executor cine face inchiderea,cui se adreseza ?va multumesc
Cel mai recent răspuns: Adrian Constantin , Consilier juridic 01:07, 19 August 2012
contul de credit se inchide prin achitarea CREDITULUI. in azul in care ati ajuns in faza de executare silita , discutati cu executorul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cerere de incuviintare executare silita MARIAN MOCANU MARIAN MOCANU Buna ziua. Sora mea are un imprumut de nevoi personale la banca de 5000 euro si nu a mai putut achita ratele, ultima rata a achitat-o in septembrie 2008. Desi ... (vezi toată discuția)
Despre prescrierea dreptului de a cere ex.silita ContSters288491 ContSters288491 Buna ziua, Doresc sa va intreb despre o poprire din 2009 pe contul de salar ... Ce se intampla daca nu cer in instanta prescrierea? Poprirea ramane pe ... (vezi toată discuția)
Poprire pe contul de salariu alexandrasibiu alexandrasibiu Buna ziua am o nelamurire.In data de 30 .08.2011 am fost la un executor judecatoresc pentru a da o declaratie cu privire la bunurile pe care le detin in ... (vezi toată discuția)