ynocentta a scris:
Conform dispozitiilor in vigoare...
Va dau dreptate ca este firesc ca unui nou angajat sa i se predea documente, sa i se spuna ce are de facut...
Totusi poate spuneti ceva mai concret, la ce dispozitii in vigoare va referiti. O reglementare, un articol, cat de cat ceva, pentru ca a arunca omul in stufarisul legislatiei din domeniul relatiilor de munca, financiar contabil, cum ati scris mai sus ne duce cu gandul la poetul national ce spunea ca "E usor a scrie versuri cand nimic nu ai a spune"!
La asociatia vecina cu noi a disparut de aproape doua luni administratorul. Acum o saptamana, un membru al comitetului (presedintele plecat o luna in strainatate) a venit la noi cu rugammintea sa-l ajutam, sa-i intocmim listele de plata... Nu a gasit documentele in sediul asociatiei si-a luat doar ultima lista de la afisier. Apoi am reusit sa obtinem de la furnizori facturile pe iunie si iulie, facturi care fusesera trimise asociatie dar de negasit s.a.m.d. Asadar fara fise individuale, fara registrul fondurilor, fara alte situatii..., cui sa ceri sa prezinte situatii, rapoarte, analize, sa dea in primire, sa...
I-am ajutat, am intocmit lista de plata pe baza facturilor ce le-am obtinut, asa cum v-am spus si-o o sa mai cautam acte, sa vedem de penalizari, de fonduri... Inca nu am aflat daca au sau nu cont in banca si bani acolo. L-am trimis pe acel membru in CE sa cumpere un registru de casa si-un chitantier si-am trecut la treaba. O sa vina presedintele poate mai stie el ceva...
Practica nu este teorie!