avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 927 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... schimbarea administrator asociatie
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

schimbarea administrator asociatie

Buna seara. Cum se procedeaza in cazul in care administratorul nu se mai poate ocupa de asociatie si doreste sa renunte la aceasta? ( mentionez ca d.na administrator este insarcinata si in curand v-a naste) Si cu aceasta ocazie dorim si schimbarea comisiei de cenzori si a presedintelui. Trebuie sa ajungem iar prin tribunal cum s-a facut cand am devenit din asociatie de locatari - asociatie de proprietari sau este mai simplu? Multumesc pentru informatii.
Cel mai recent răspuns: Adriantot , moderator 08:59, 15 Iunie 2009
era administrator cu carte munca sau cu conventie civila ???
angajati un alt administrator ( cu atestat)
iar pentru schimbarea comisiei de cenzori si a presedintelui,convocato Adunarea generala Ordinara sau Extraordinara si ii schimbati
Nu este nevoie sa va mai duceti pe la judecatorie.
Administratorul este angajat de comitet, reprezentat de presedinte. Dna administrator isi inainteaza demisia respectand conditiile contractuale, iar presedintele si comitetul sunt datori sa gaseasca un alt administrator.
Nu trebuie convocata ad. gen. Nu are legatura schimbarea administratorului cu cea a presedintelui si a comisiei de cenzori.
Era administrator cu conventie civila. Si cum se procedeaza cu fd de rulment si cu chitantele ramase pe stoc? Dar cu tot ce inseamna acte ?
Ultima modificare: Duminică, 14 Iunie 2009
aavmav, utilizator
se predau. Se preda toata gestiunea noului administrator
aavmav a scris:

Era administrator cu conventie civila. Si cum se procedeaza cu fd de rulment si cu chitantele ramase pe stoc? Dar cu tot ce inseamna acte ?

Fondul de rulment ca dealtfel toate fondurile sunt consemnate in evidentele primare si contabile. Banii sunt in contul bancar sau in casierie conform soldului din registrul de casa. Administratorul preda documentele si suma de bani conform documentelor (reg de casa). Preda chitantierele folosite si nefolosite, etc. Se face un proces verbal de predare-primire de la vechiul administrator catre noul administrator sau catre un membru al comitetului pana la gasirea unui administrator. La actiunea de predare cprimite participa cenzorul, presedintele sau alt membru al comitetului.
Activitatea poate continua cu un membru al comitetulu p[e functia de administrator temporar.

Alte discuții în legătură

Schimbare administrator a.p. eufortune eufortune in ce consta procedura de predare a unui administrator? ce documente se intocmesc? (vezi toată discuția)
Presedinte nou asociatie proprietari - probleme dupa decesul adminstratorului cipex cipex Buna ziua, in urma decesului administratorului/casier al asociatiei de proprietari din care fac parte au aparut urmatoarele situatii: - s-a constatat ca nu ... (vezi toată discuția)
Fond rulment asociatii de propietari/locatari Magda 5 Magda 5 Buna seara, In urma cu o saptamana presedintele unei asociatii de locatari a convocat adunarea de constituire a unui nou comitet. A trecut din functia de ... (vezi toată discuția)