avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 2007 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... schimbarea administrator asociatie
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

schimbarea administrator asociatie

Buna seara. Cum se procedeaza in cazul in care administratorul nu se mai poate ocupa de asociatie si doreste sa renunte la aceasta? ( mentionez ca d.na administrator este insarcinata si in curand v-a naste) Si cu aceasta ocazie dorim si schimbarea comisiei de cenzori si a presedintelui. Trebuie sa ajungem iar prin tribunal cum s-a facut cand am devenit din asociatie de locatari - asociatie de proprietari sau este mai simplu? Multumesc pentru informatii.
Cel mai recent răspuns: Adriantot , moderator 08:59, 15 Iunie 2009
O ultima intrebare si mii de multumiri pentru raspunsuri: trebuiesc luate cumva de la furnizorii de utilitati adeverinte din care sa reiasa ca asociatia nu are datorii catre ei?
Este bine sa faceti scrisori de confirmare a soldurilor catre furnizori. Face parte de inventariere. Si apoi comparati cu ce aveti in contabilitatea Asociatiei
Faceti un punctaj cu fiecare furnizor. De obicei acestia consemneaza pe ultima factura atat datoria curenta cat si eventualele restante. Dar la aceasta schimbare , ca sa nu asteptati urmatoarea factura , sau raspunsuri la scrisori , mergeti dv , cel care preia gestiunea la fiecare si se rezolva aceast punctaj in aceeasi zi .
Confruntati si ultima lista de plata afisata cu fisele individuale ale proprietarilor.
Oricum , doamna nu pleaca de acolo si mai poate ajuta sau da explicatii la unele nedumeriri ce le veti avea si dupa o luna , doua.
Ultima modificare: Luni, 15 Iunie 2009
Adriantot, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Schimbare administrator a.p. eufortune eufortune in ce consta procedura de predare a unui administrator? ce documente se intocmesc? (vezi toată discuția)
Presedinte nou asociatie proprietari - probleme dupa decesul adminstratorului cipex cipex Buna ziua, in urma decesului administratorului/casier al asociatiei de proprietari din care fac parte au aparut urmatoarele situatii: - s-a constatat ca nu ... (vezi toată discuția)
Fond rulment asociatii de propietari/locatari Magda 5 Magda 5 Buna seara, In urma cu o saptamana presedintele unei asociatii de locatari a convocat adunarea de constituire a unui nou comitet. A trecut din functia de ... (vezi toată discuția)