Buna ziua,
Un sfat : zilele trecutefratele meu a primit o dispozitie prin care i se ridica permisl de port arma si era obligat sa depuna armele de vanatoare. A intrebat : de ce ? Ce am facut ?" Asa vrem noi si tu te supui", a venit raspunsul sec. Ulterior, seful de post a venit si i-a spus in particular ca vecina, care este secretara foarte sus......., a facut o plangere penala impotriva lui, asa tam nesam, ca sa il potoleasca sa nu mai faca demersuri asupra unei fasii de teren de 60 cm pe care ea i-a luat abuziv si pentru care noi am depus nenumarate demersuri pt. a nu o lasa sa ii ia.
In conditiile in care, in urma plangerii facute de "EA", nu a fost chemat la politie pentru a da declaratie, nu au fost chemati martori care stiu adevarul, nu s-au indeplinit procedurile in vigoare in astfel de cazuri, ci s-a emis doar o dispozitie si atat, putem face plangere penala impotriva celor de la politie la Parchetul de pe langa Curtea de Apel pt. modul in care s-a emis dispozitia si de ce nu s-au facut inainte cercetari ?
Mltumesc
Anterior demararii oricaror demersuri catre Curtea de apel,este necesar sa va informati concret asupra temeiului legal in baza caruia a fost dispusa masura ridicarii armelor
Ridicarea armelor este o masura speciala care poate fi dispusa numai in anume situatii legal prevazute