avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 658 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... ridicare permis port arma fara drept
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

ridicare permis port arma fara drept

Buna ziua,
Un sfat : zilele trecutefratele meu a primit o dispozitie prin care i se ridica permisl de port arma si era obligat sa depuna armele de vanatoare. A intrebat : de ce ? Ce am facut ?" Asa vrem noi si tu te supui", a venit raspunsul sec. Ulterior, seful de post a venit si i-a spus in particular ca vecina, care este secretara foarte sus......., a facut o plangere penala impotriva lui, asa tam nesam, ca sa il potoleasca sa nu mai faca demersuri asupra unei fasii de teren de 60 cm pe care ea i-a luat abuziv si pentru care noi am depus nenumarate demersuri pt. a nu o lasa sa ii ia.
In conditiile in care, in urma plangerii facute de "EA", nu a fost chemat la politie pentru a da declaratie, nu au fost chemati martori care stiu adevarul, nu s-au indeplinit procedurile in vigoare in astfel de cazuri, ci s-a emis doar o dispozitie si atat, putem face plangere penala impotriva celor de la politie la Parchetul de pe langa Curtea de Apel pt. modul in care s-a emis dispozitia si de ce nu s-au facut inainte cercetari ?
Mltumesc
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 14:19, 19 August 2012
Anterior demararii oricaror demersuri catre Curtea de apel,este necesar sa va informati concret asupra temeiului legal in baza caruia a fost dispusa masura ridicarii armelor
Ridicarea armelor este o masura speciala care poate fi dispusa numai in anume situatii legal prevazute

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Câine împușcat de indivizi aflați la braconaj, care încearcă să-și mușamalizeze faptele. căror organe mă pot adresa ca să nu rămână nepedepsiți? CristianaMarinela CristianaMarinela Buna seara! In data de 30.12.2017 cainele meu, rasa Ogar englez s-a speriat din cauza petardelor care s-au dat pe strada pe care locuiesc si a plecat de acasa ... (vezi toată discuția)
Buna !sotul meu este vânător .in urma cu doua luni a ieșit ... MarianaZaria MarianaZaria Buna !Sotul meu este vânător .In urma cu doua luni a ieșit la vânătoare de răpitori .După ce au terminat vânătoarea la intrare in satul unde s-a dus ... (vezi toată discuția)
Invitatie nominala de participare la vanatoare, expirata teslovan florentina teslovan florentina Buna ziua.Va rog sa ma ajutati in acest caz. Un cetatean european cu arma letala detinuta legal, inscrisa in documentele de trecere la frontiera,cu invitatie ... (vezi toată discuția)