avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 892 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Notificare privind deschiderea procedurii de atragere ...
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Notificare privind deschiderea procedurii de atragere a raspunderii solidare la plata

Buna ziua,

Activitatea firmei mele este suspendata de aproximativ 2 ani si 9 luni. Am avut foarte multe restante "stat" insa am reusit sa achit debitul, ramanand aproximativ 3000 lei penalitati si dobanzi. Intamplator am gasit pe internet un anunt colectiv de "Notificare privind
deschiderea procedurii de
atragere a raspunderii
solidare la plata" unde m-am regasit si eu. Sunt putin nedumerit si as vrea sa va intreb ce presupune aceasta procedura? Ce ma sfatuiti sa fac? (nu am posibilitatea sa achit toata suma o data)
Multumesc!

Alte discuții în legătură

Angajarea raspunderii solidare vera19sweety vera19sweety Buna ziua,am o intrebare legata de procedura deciziei de angajare a raspunderii solidare a administratorului unui S.R.L de catre Anaf.In cazul in care ... (vezi toată discuția)
Contestatie la p.v. de insolventa de la anaf eurosacc eurosacc Sunt actionar la o firma cu 95% actiuni si sotia cu 5%, datorita situatiei financiare grele din anul precedentam acumulat o datorie de 16.593 lei, din care ... (vezi toată discuția)
Executare silita cosmin_horia cosmin_horia Buna ziua, Am o nelamurire legat de o executare silita, am avut un contract de leasing auto iar pe la inceputul anului 2011 am intampinat ceva probleme, in ... (vezi toată discuția)