avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 721 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Complicitate la furt calificat
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Complicitate la furt calificat

Buna tuturor...sa va povestesc ce mi s-a intamplat:cu 2 lunii in urma am hotarat sa vand un autoturism unui coleg de munca al concubinului meu si prin urmare am hotarat sa i-o dam in proba pt cateva zile...iar el urma sa ne dea banii dupa o luna..zis si facut.problema este ca acest domn a refuzat complet sa ne mai dea banii pe masina spunand ca masina avea diverse probleme si ca a investit destui banii in ea..vazand ca asa stau lucrurile avand in vedere ca nu facusem nici un act la mana cu el si cartea vehiculului era la mn impreuna cu o cheie am hotarat sa ii luam masina inapoi (desi noi i-am spus de mii de ori sa ne o dea de buna voie).concubinul meu s-a dus seara si a luat masina pt ca eu nu am carnet desi masina este a mea.a 2.a zii m-am trezit cu politia la usa.acest domn a declarat ca i-am furat masina ca ne-a dat banii pe ea desi nu era adevarat.am fost sa dam declaratii iar acolo ni s-a spus ca indiferent ca era bunul nostru tot furt se numea..va dati seama ca am ramas uimiti nestiind ca noi ne-am furat propia masina...acum concubinul meu este urmarit penal pt furt calificat iar eu pt complicitate la furt calificat...eu sper sa iasa totul bn si sa ne alegem doar cu o amenda...acum stiu ca am gresit dar cum era sa las masina unui necunoscut care nu vroia sa ne-o mai dea inapoi...ce credeti ca o sa se intample????eu sunt mai slaba si nu pot dormi nici noaptea pt acest lucru?????ce pot face????:((
Ca trebuia sa existe act de vanzare.
Am vazut situatii in care se facea plangere pentru furt in situatii in care nu se facea act.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sunt acuzat ca mi-am furat masina! jeorjel jeorjel detin un auto din 2008,care si in prezent este pe numele meu.in febroarie 2011 mam hotarat sa vand auto,dandul unui vecin de cartiar,intelegandu-ma cu acesta ... (vezi toată discuția)
Am fost talharit in plina ziua daniel.d daniel.d buna ziua, trec direct la subiect; acum 3luni am cumparat o masina de la un individ; mi-a spus ca e pe leasing, ca mai sunt cateva rate...si o transcriu pe ... (vezi toată discuția)
Urgent!-furt intre soti valy2008 valy2008 Buna ziua. unei prietene de a mea aflate in divort. mai precis s-a emis hotararea judecatoreasca insa nu au trecut cele 30 zile in care se poate face apel iar ... (vezi toată discuția)