avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 984 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... concediu crestere copil 2012
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

concediu crestere copil 2012

bunica (mama celei care naste) poate intra in concediu pt crestere copil. Bunica lucreaza de 16 ani cu jumatate de norma ca ingrijitor la o scoala. Mama copilului nu a lucrat niciodata
Cel mai recent răspuns: leuca_luminita , utilizator 16:18, 19 August 2012
In pricipiu nu, poate doar daca va fi numita tutore sau va lua copilul in plasament

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu pentru ingrijirea copilului angelyc angelyc am o fetita de 18 ani mai are un an de scoala si este insarcinata ,eu ca bunica pot beneficia de concediu pentru ingrijirea copilului? daca da fiicamea poate ... (vezi toată discuția)
Concediu pentru îngrijire copil Geani Cati Geani Cati Bună ziua .Fiică mea urmeaza sa nască si nu poate beneficia de concediu de îngrijire copil pentru ca nu a lucrat .Problema este acest copil din pacate nu ... (vezi toată discuția)
2 concedii de crestere ingrijire copil - tata pacepa_2001 pacepa_2001 Buna ziua Am un salariat care este in concediu de crestere copil incepand cu data de 20.10.2008.Acum vrea sa intre intr-un nou concediu, deoarece a mai aparut ... (vezi toată discuția)