avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1985 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... tevi pt caldura
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

tevi pt caldura

locuiesc intr-un apartament in Iasi si am centrala de apartament iar prin camere trec si tevi care alimenteaza apartamentele vecinilor .De ce trebuie sa platesc caldura de care eu nu beneficiez ?Mentionez ca am si izolat tevile .
Cel mai recent răspuns: ContSters241232 , utilizator 12:22, 20 August 2012
Nici un proprietar de apartament nu va fi exceptat de Ia obligatia de a contribui Ia plata cheltuielilor comune, ca urmare a renutanii Ia folosirea unei parti din proprietatea comuna, a abandonarii apartamentului ori in alte situatii.
Legea 230/2007 si HG 1588/2007
Este alegerea dumneavoastra pentru a va imbunatatii confortul.
Ultima modificare: Luni, 20 August 2012
ContSters241232, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plata cheltuieli incalzire icarmi icarmi Sunt deconectata de la reteaua centralizata de termoficare, incalzirea in apartament fiind asigurata cu centrala proprie. Incalzirea in casa scarilor este ... (vezi toată discuția)
Reabilitare subsol alina_puff alina_puff Buna ziua Am si eu o intrebare locuiesc la bloc si am vecini care si au pus centrale pe gaz pentru a nu participa la reabilitarea subsolului.Este normal? (vezi toată discuția)
Plata la incalzire a tevilor comune izolate naher naher Buna ziua, va rog sa-mi spuneti daca gasesc undeva metodologia de calcul pentru plata caldurii in cazul tevilor comune din apartament,tevi car au fost ... (vezi toată discuția)