avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 226 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... intrerupere concediu de crestere copil!
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

intrerupere concediu de crestere copil!

Buna ziua.Am si eu o intrebare:Sotul se afla in concediul de cresterea a fetitei noastre pana la 2 ani,pe care al trebuii sa il termine in mai 2013 cand va implinii fetita 2 ani.Ideea este ca el si-a depus in cv la o firma recent deschisala noi in oras si a fost acceptat,chiar astazi l-au sunat.In acesst caz unde va trebuii sa se adreseze ca renunta la inemnizatie in favoarea job-ului,si ce va trebuii sa faca?va multumesc mult
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 12:47, 20 August 2012
1. Mai intai merge si incheie CIM cu noul angajator dupa care cu o copie dupa CIM merge la primarie, unde a depus dosarul pentru CCC, si completeaza o cerere de suspendare a platii indemnizatie pentru CCC.

2. Daca se intampla sa nu-i convina noul loc de munca sau din alt motiv inceteaza si acest CIM poate sa reia CCC pana ce copilul va implini 2 ani.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Suspendare ccc pana la 1 an raluca ionita raluca ionita Situatie: - In timp ce se afla in Concediul de Crestere a Copilului pana la varsta de 1 an, un parinte primeste o oferta de job pe care nu o poate refuza. ... (vezi toată discuția)
Intoarcerea la servici inainte de terminarea concediului de crestere copil. alina_29 alina_29 Buna ziua! Sora mea va roaga sa o ajutati cu un caz mai putin fericit! Lucreaza in cadrul unei firme de mai multi ani. A nascut un baiat in 2010 pentru care a ... (vezi toată discuția)
Preaviz Vio5 Vio5 Sunt in CIC. In data de 9.11.2009 mi-am depus cererea pentru a reveni la serviciu, mentionand data de 11.11.2009. Angajatorul nu mi-a dat acordul pe motivul ... (vezi toată discuția)