avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 415 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale deschidere punct de lucru in Londra
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

deschidere punct de lucru in Londra

Buna ziua,

As dori sa stiu care sunt pasii pentru deschiderea unui punct de lucru al unei clinici din Romania in Londra,ce documente,avize trebuie depuse acolo si unde anume?

Ma puteti ajuta?

Alte discuții în legătură

Procedura infiintare punct de lucru in anglia raluca_ciubotaru raluca_ciubotaru Buna ziua, Ma numesc Raluca Ciubotaru si va rog sa ma ajutati cu o serie de informatii cu privire la deschiderea unui punct de lucru in Anglia. Mentionez ca ... (vezi toată discuția)
Infiintare srl-d cu oiect de activitate comert cu amanuntul costy_ony costy_ony una ziua, Ma intereseaza si pe mine infiintarea unui SRL-D prin care sa comercializez mezeluri,carne, lactate,bauturi. Autorizatii ( fiind vorba d produs ... (vezi toată discuția)
Reinnoire carte de identitate si pasaport dupa expirarea in strainatate Luminatza Luminatza Buna ziua daca se poate as vrea sa stiu ce trebuie sa fac in urmatoarea situatie: locuiesc in Marea Britanie, Norh Wales, mi-a expirat cartea de identitate ... (vezi toată discuția)