avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 720 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Procedura infiintare punct de lucru in Anglia
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Procedura infiintare punct de lucru in Anglia

Buna ziua,
Ma numesc Raluca Ciubotaru si va rog sa ma ajutati cu o serie de informatii cu privire la deschiderea unui punct de lucru in Anglia.
Mentionez ca obiectul de activitate al firmei este 3319- Repararea altor echipamente. Firma este inregistrata in Romania, iar acum am dori sa deschidem un punct de lucru in Anglia.
Va rog sa ma ajutati cu informatii despre procedura care trebuie urmata, daca este mai usor sa deschidem in Anglia o firma noua sau doar un punct de lucru pentru firma din Romania.
Va rog sa ma indrumati si spre actele normative ce trebuie studiate pentru solutionarea acestei situatii.

Va multumesc pentru ajutor.

Raluca Ciubotaru
Cel mai recent răspuns: bogoslovion , utilizator 10:42, 1 Septembrie 2012
Buna ziua,
la fel ca si doamna Raluca Ciubotaru, sunt interesat ce pasi trebuie sa urmez pentru a putea deschide un punct de lucru in Anglia.

Va multumesc pentru ajutor.
Ionut Bogoslov

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cont bancar deschis in anglia medvoinea medvoinea Buna ziua! Ma numesc Marian,am lucrat 6 luni in anglia si am deschis un cont bancar in anglia,incare am si eu catva banuti! Eu am o problema cu o banca ... (vezi toată discuția)
Accident de munca in strainatate, cine plateste spitalizarea? elenasav elenasav Buna ziua, Am si eu nevoie de putin mai mult ajutor. problema sta in felul urmator. Angajat( roman) de o firma recrutare personal din Anglia pentru o firma ... (vezi toată discuția)
Ajutor de la stat pentru deschiderea unei asociatii familiaie diana2015 diana2015 Buna ziua. As dori sa stiu in ce masura as putea obtine un ajutor in bani de la stat , pentru deschiderea unei Asociatii Familiare sau PFA , eventual ..cu ... (vezi toată discuția)