avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 946 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... executor judecatoresc
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

executor judecatoresc

care pot fi urmarile si care este procedura in cazul in care am primit vizita unui executor judecatoresc pentru o datorie neachitata la un credit bancar de nevoi personale? Mentoinez ca nu posed bunuri imobiliare
Cel mai recent răspuns: mihait70 , utilizator 14:08, 20 August 2012
daca nu aveti bunuri, sau bani in conturi la diferite banci, vi se va pune porprire pe salariu, adica se va reitne o parte din salariu. Acesta ar fi urmatorul pas.
Da,panA nu veti lucra nu va putea face nimic ca sa va execute.
eu nu am fost acasa cand au venit, insa am primit amenintari de arestare!!! Este posibil asa ceva? sau a fost doar o politica de intimidare?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Notificare de la corpul executorilor bancari-credit de nevoi personale DANYBARZA DANYBARZA Buna ziua. Am obtinut in 2008, un credit de nevoi personale in baza adeverintei de salariu, deci fara alte garantii. Am fost cu plata ratelor la zi, pina in ... (vezi toată discuția)
Restante credite andreiatm andreiatm Buna ziua, am nevoie de o precizare am 3 credite de nevoi personale la 3 banci diferite contractate in 2008.la toate aceste credite am achitat ratele pana in ... (vezi toată discuția)
Executare silita de catre banca a mostenirii nedezbatute Pisicat1182 Pisicat1182 In 2012 am contractat un credit de nevoi personale in valoare de 15 000 ron de la Ralfi IFN. Din 2014 nu am mai reusit sa platesc ratele lunare. In octombrie ... (vezi toată discuția)