am si eu o intrebare,sunt dator la ceva banci am avut loc de munca la stat pana acum trei ani si ceva,a trebuit sa plec in strainatate ca nu facem fata bancilor sa lucrez pe dincolo ,acolo am luat o mare teapa si am revenit inapoi acasa de atunci nu mai am loc de munca si ma descurc cum pot dar au ramas bancile la care nu am mai reusit sa dau bani,imediat am trei ani de cand nu am mai platit ratele si imi trimit tot felu de plicuri si imi suna vecinii recuperatorii,eu nu am serviciu bunuri pe numele meu nu am apartamentu este pe numele sotiei si fostului ei sot care intre timp a decedat ,creditele leam scos inainte de a ma casatori cu actuala sotie care si ia lucreaza la negru in italia....ma intereseaza la ce sa ma astept din partea bancilor si ce soluti as avea?
Credite neachitate
kosmynu
am si eu o intrebare,sunt dator la ceva banci am avut loc de munca la stat pana acum trei ani si ceva,a trebuit sa plec in strainatate ca nu facem fata ... (vezi toată discuția)
Partaj
ContSters297941
as dori sa stiu si eu ce cauza de castig as avea la un partaj cu fostul sot :am fost casatorita din 1990 pana in 2003 am cumparat un apartament in anul 1997 in ... (vezi toată discuția)
Banci
soaresiluna
Buna seara. In timpul casatoriei cu fostul sot am cumparat un apartament in rate prin banca si apoi noi am divortat. Sotul a plecat din tara si nu a mai platit ... (vezi toată discuția)