avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 855 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... credite neachitate
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

credite neachitate

am si eu o intrebare,sunt dator la ceva banci am avut loc de munca la stat pana acum trei ani si ceva,a trebuit sa plec in strainatate ca nu facem fata bancilor sa lucrez pe dincolo ,acolo am luat o mare teapa si am revenit inapoi acasa de atunci nu mai am loc de munca si ma descurc cum pot dar au ramas bancile la care nu am mai reusit sa dau bani,imediat am trei ani de cand nu am mai platit ratele si imi trimit tot felu de plicuri si imi suna vecinii recuperatorii,eu nu am serviciu bunuri pe numele meu nu am apartamentu este pe numele sotiei si fostului ei sot care intre timp a decedat ,creditele leam scos inainte de a ma casatori cu actuala sotie care si ia lucreaza la negru in italia....ma intereseaza la ce sa ma astept din partea bancilor si ce soluti as avea?

Cel mai recent răspuns: Dragos Mateescu , Avocat 20:33, 10 Octombrie 2012
daca nu aveti venituri si nici bunuri pe numele d-voastra nu are ce sa vi se intample pe moment. Bancile si recuperatorii va vor trimite plicuri poate va vor si actiona in judecata pentru recuperarea datoriilor. Insa veti fi urmarit mereu pentru aceste credite, veti fi urmarit daca va veti angaja sau daca veti achiziona bunuri.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Credite neachitate kosmynu kosmynu am si eu o intrebare,sunt dator la ceva banci am avut loc de munca la stat pana acum trei ani si ceva,a trebuit sa plec in strainatate ca nu facem fata ... (vezi toată discuția)
Credit nevoi personale oana_p oana_p Am un credit de nevoi personale cu restanta de 89 de zile! Creditul a fost luat fara girant doar cu adeverinta de venit de la locul de munca din 2008, anul ... (vezi toată discuția)
Credite nevoi personale mrs templar mrs templar buna ziua ,am luat si eu 2 credite de nevoi personale in euro de al 2 banci ,bani pe care iaminvestit in ceva insa nu me numele meu ci al sotzului,din noiebrie ... (vezi toată discuția)