avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 925 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Partaj
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Partaj

as dori sa stiu si eu ce cauza de castig as avea la un partaj cu fostul sot :am fost casatorita din 1990 pana in 2003 am cumparat un apartament in anul 1997 in rate a platit el oprinduse pe statul de plata ratele pana in anul 1998 can a fost arestat si desfacerea contractului de munca eu atunci lucrand la U.M..MIJA am inceput sa platesc eu ratele pana cand fostul meu sot a iesit din puscarie 1999 decembrie am mai convietuit cu el pana in anul 2002 fara sa mai aiva un contract de munca in acel an el sa mutat la mama lui ramanand in apartament cu cei 4 minori,in 2003 m-am hotarat sa-l dau in judecata pentru desfacerea casatoriei in care a avut si loc
deja in iulie 2003 a venit si ma dat afara prin abuz din casa cu cei 4 copii ,am facut o ordonanta presidentiala si ma reintrgrat in domiciliu alaturi cu copii mei,eu am platit ratele la apartament pe numele lui si in paranteza pe numele meu,in 2007 am fost plecata in strainatate ca s-am pot achita apartamentu ceia ce am facut am platit la banca dar pe numele lui dar semnatura mea cu numele meuel ma dat in judecata in 2007 ca sa fie reintregrat in domiciliu ca sa ma sicaneze dar nu a durat mult ca a facut scandal si am chemat politia iar el sa mutat la mama lui la tara unde a si stat in ianuarie 2013 am fost plecata iar in strainatate iar fostu sot a venit peste mama mea in casa care a fost lasata de mine sa aiva grija de cei 3 copii ca o fata este casatorita ,si el mia luat prin abuz multe electrocaznice si bani ,am facut o plangere penala pentru furt dar avand bani el imi rade in nas,Eu plecasem in strainatate ca ma daduse el in judecata pentru partaj vroiam sa fac si eu bani sa pot sa imi angajez un avocat ,dar fostu sot nu a asteptat sa hotarasca legea ce i se cuvine si sia facut singur dreptate lundusi singur bunuri
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 22:54, 6 August 2013
Probabil 50% fiecare.
Doar ca numai un sot va avea casa in natura iar celalalt sulta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Partaj vanzarea apartament Arghir Arghir Am o anume problema...am fost informat de mai multi avocati in privinta asta dar fiecare cu o parere diferita. Situatia fiind: Parintii mei au divortat ... (vezi toată discuția)
Pot sa divortez gadafim gadafim Sunt un pensionar pe caz de boala (Grad 1).Sotia e plecata din tara de 2 ani si ceva eu stau cu parinti ei , am finantat ceva bani in renovarea casei plus am ... (vezi toată discuția)
Partaj dupa desfacerea casatoriei prin divort coancaholdonmihai coancaholdonmihai Am fost casatorit cu acte din 1975 pina în 2015 dar trait în fapt ,numai 8 ani .Eu am crescut copii(trei ) fete .acum am nepoti .Dupa revolutie am cumparat ... (vezi toată discuția)