avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1064 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... banci
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

banci

Buna seara. In timpul casatoriei cu fostul sot am cumparat un apartament in rate prin banca si apoi noi am divortat. Sotul a plecat din tara si nu a mai platit nici o rata la banca, acestia scotand apartamentul la vanzare printr-un executor.Locuitorii de sub apartament au facut o inundatie de la acel apartament ca nici ei nu au fost ceva timp indelungat acasa si doar cand au venit au realizat. Acum acestia vin peste mine sa le semnez eu procese verbale de constatare ca vor sa le platesc eu daunele provocate si precizez ca eu le-am adus instalator pentru a nu mai avea probleme platindu-l din banii mei din care cresc si copilul singura. Intrebarea mea este: cine raspunde de cele intamplate : eu, fostul sot caruia ii stiu si adresa unde lucreaza in italia( precizez ca l-am dat in judecata pentru neplata pensiei alimentare) sau executorul? Mentionez ca acesti oameni ma suna si ma ameninta incontinuu incat nu stiu ce sa mai fac, ca executorul a zis ca pe el nu il intereseaza. Ce pot sa fac ? Dar pe fostul sat pot sa il execut in strainatate daca stiu unde lucreaza?
Ultima modificare: Miercuri, 4 Noiembrie 2015
soaresiluna, utilizator
Proprietarii raspund, trebuie vazut ce anume s-a spart, cum de nu ati vazut etc. O fi fost la tevile dv., la cele comune, nu stiu...
Executorul ce va face?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dovada de inundatie de la asociatia de proprietari janinasalvastru janinasalvastru ma confrunt si eu cu o problema: dupa pasti am avut o inundatie pe scara in care eu locuiesc, si culmea eu sunt si administratorul asociatiei. inundatia a fost ... (vezi toată discuția)
Inundatie dintr-un apartament nelocuit scrichy scrichy Buna ziua Ma confrunt cu o problema si anume: in calitate de administrator la o asociatie,in prezent am o inundatie dintr-un apartament ... (vezi toată discuția)
Pretentii despagubiri mayam mayam In urma cu 3 saptamani am inundat vecina de la parter. Inundatia nu a fost provocata de mine, ci de o teava comuna infundata. Acum vecina doreste sa ma cheme ... (vezi toată discuția)