avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1015 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general situatia admnistrativ-financiara firma
Discuție deschisă în Contabilitate în general

situatia admnistrativ-financiara firma

buna ziua!ma numesc cristina si as vrea sa va adresez o intrebare:eu si sotul meu suntem plecati in strainatate.avem o firma de taximetrie care o conduce prin imputernicire o persoana din ro.cum pot verifica daca aceasta persoana are la zi platite toate contributiile,impozite ,asigurari de sanatate...etc?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:54, 20 August 2012
Faceti o adresa catre Administratia financiara de care apartineti, iar acestia sunt obligati ca in termen de 45 de zile sa va raspunda.
Termen de raspundere la o petitie de catre o institutie publica este de 30 de zle cu posibilitatea de a se prelungi acest termen cu inca 15 zile, potrivit OG nr.27/2002.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de colaborare FLORINELCATALIN FLORINELCATALIN Buna ziua! Sunt un cadru didactic, titular in România, și am un contract de colaborare cu Institutul Limbii Romane, organ al MECTS, în cadrul unui ... (vezi toată discuția)
Termen de raspuns al institutiilor de stat Alina2011 Alina2011 Buna ziua! Am rugamintea sa ma ajutati sa-mi spuneti care este termenul actual maxim in care o institutie de stat este obligata sa-mi raspunda? Ca am gasit ... (vezi toată discuția)
Institutiile statului in cat timp trebuie sa-ti dea un raspuns la o problema ridicata ? sd sd Am depus la secretariatul scolii unde am catedra, un dosar privind reincadrarea pe post conform Ordinului Ministrului Educatiei, nr. 3235 din 09.02.2010. ... (vezi toată discuția)