avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 518 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... o greseala de nume pe cardul de debit
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

o greseala de nume pe cardul de debit

Am patit o intamplare ridicola de-a dreptul... am facut un card de debit la o banca romaneasca si am observat dupa primirea cardului ca mi-au gresit o litera la numele de pe card.Eu vroiam sa-l folosesc numai pentru pariuri on-line si nu-l pot utiliza din acest motiv.Numele de pe card trebuie sa fie indentic cu cel din buletin alminteri nu se pot face depuneri cat si retrageri de sold din contul de jucator.Am pierdut niste ore la servici si benzina pe drum eu locuind in provincie ca sa aflu acasa de aceasta greseala copilareasca.Daca directoarea sucursalei nu vrea sa-mi restituie banii pierduti pe benzina si o scuza,unde pot face o sesizare?
Ultima modificare: Luni, 20 August 2012
alpyne, utilizator
Cel mai recent răspuns: Gabriela Monica Ionescu , Consultant fiscal 20:28, 20 August 2012
La OPC, insa greseala nu este a bancii unde ati depus cererea pentru eliberarea acestui card, ci la sediul central al acesteia, acolo unde s-au trimis toate documentele. Numai daca nu este greseala functionarului de la banca, care este posibil sa fi completat gresit formularele.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme cu banca mireair mireair Buna ziua Am o nelamurire legata de o problema recenta cu o banca din Bucuresti si orice sfat este binevenit. Pe scurt - am incercat sa extrag bani de la ... (vezi toată discuția)
Greseala facuta de un angajat al bancii cristiciobanu cristiciobanu Buna ziua. Am si eu un card de cumparaturi si luna trecuta am fost sa platesc minimul de plata adica 120 ron dar angajata mi-a facut chitanta cu 1200 ron. In ... (vezi toată discuția)
In data de 11.12.2021 am postat un anunt de vanzare pe olx. am ... Ticc Ticc In data de 11.12.2021 am postat un anunt de vanzare pe OLX. Am fost contactat prin Whatsapp de un individ necunoscut. In data de 12.12.2021 am primit ... (vezi toată discuția)