avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 941 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Schimbare tevi intr-un apartament nelocuit de 3 ani.
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Schimbare tevi intr-un apartament nelocuit de 3 ani.

Doresc sa schimb tevile de caldura de la un apartament de la et. 2, eu fiind la et.4, dar proprietarul de la et. 2 este plecat din tara de 3 ani. Ce trebuie sa fac in acest sens ?
thran a scris:

Eu cred ca exista cineva care plateste, deci se poate lua legatura cu proprietarul sau un reprezentant pentru a rezolva situatia.

Nu este obligatoriu ca daca platile sunt la zi,proprietarul sa poate fi contactat
Exista varianta reciproc avantajoasa ,ca proprietarul in situatia in care are cunostiinta ca urmeaza sa lipseasca de la domiciliu o perioada ,fie avanseaza asociatiei de proprietari o suma ,din care periodic se acopera cota de contributie lunara,fie lunar vireaza in contul asociatiei de proprietari sau direct prin mandat postal suma aferenta obligatiilor la cheltuielile asociatiei de proprietari
Este o practica decenta care asigura plata in termen,chiar daca proprietarul nu domiciliaza in condominiu,dar are interes sa nu se inregistreze cu restante

@ynocentta
fie lunar vireaza in contul asociatiei de proprietari sau direct prin mandat postal suma aferenta

Si daca este prin cont se poate afla adresa actuala a proprietarului sau se poate lua legatura cu el, iar daca este mandat postal atunci are SIGUR adresa proprietarului si iar se poate lua legatura. Despre ce vorbim?
fie avanseaza asociatiei de proprietari o suma ,din care periodic se acopera cota de contributie lunara

Asta cu avansul o consider o gluma si prefer sa nu o comentez, daca nu a lasat un numar de telefon de contact imi este foarte greu sa cred ca a lasat 1 leu avans, dar.......

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taierea tevilor-parte comuna din apartament calistita calistita Buna ziua Sunt administrator la o asociatie de proprietari. In cdrul asociatiei un proprietar, de la etajul 4/4, a facut debransare totala, taind si partile ... (vezi toată discuția)
Ce obligatii de plata are un membru al ap, cu ct de apartament debransat de la radetde 10 ani janblanaru janblanaru Suntem 16 proprietari din 40 care legal, acum 10 ani, ne-am montat CT de apartament. De ce trebuie sa participam la plata cheltuielilor pentru repararea, ... (vezi toată discuția)
probleme asociație de propietari Valutzuu Valutzuu Bună ziua , am probleme cu asociația de proprietari și cu proprietarii aferenți coloanei unde locuiesc. Problema sta cam așa, sunt proprietar al unui ap ... (vezi toată discuția)