avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 283 soluții astăzi

Joi, 15 mai, are loc evenimentul - Sediul fix și sediul permanent: Controverse, clarificări și soluții pentru companii. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Impozit auto.......
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Impozit auto.......

Va salut .
Am vandut o masina in anul 2007 cu act de vanzare cumparare si a doua zi am aliberat de la primarie certificatul fiscal pt aceasta .
In anul 2008 am imnatriculat alta masina si s a putut fara sa platesc impozitul pt anul 2008 la cealalta vanduta.
Doar ca mi au adus aminte de plata impozitului pt masina vanduta .

Pot sa solicit scoaterea de pe rol a masinii , dar impozitul sa fie in compensare cu cel al masinii care o am in prezent inregistrata la primarie ?
Cine avea obligatia sa scoata masina de pe rol ?
Functionarul sau eu trebuia sa fac vreo cerere , ceva ?
In baza carei legi.....
Va multumesc....:)
Cel mai recent răspuns: catalinuxxl , utilizator 15:07, 25 Ianuarie 2009
In primul rand masina vanduta trebuia radiata de la politie de catre cumparator si apoi de dumneavoastra de la primarie!
Eu stiu ca de vreo 2 ani masinile nu se mai radiaza de la politie , vanzatorul elibereaza certificatul fiscal de la primarie si cu acesta cumparatorul isi intocmeste dosarul pt a inmatricula masina . Eu am eliberat acest certificat de la primarie , dar intrebarea mea este urmatoarea : eu trebuia sa fac o cerere la primarie pt ca masina sa fie scoasa de pe rolul meu sau in baza eliberarii certificatului functionarul de la primarie trebuia sa scoata masina de pe rol ?
Banuiesc ca pt anul trecut n am scapare sa n o platesc , nu ?:)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Impozit auto catalinuxxl catalinuxxl Va salut . Am vandut o masina in anul 2007 cu act de vanzare cumparare si a doua zi am aliberat de la primarie certificatul fiscal pt aceasta . Eu nu stiu ... (vezi toată discuția)
Radiere masina cu, contract de comodat? cedrrew cedrrew Am dat o masina unei persoane in baza unui contract de comodat care a expirat in luna ianuarie a.c.,iar dupa expirarea contractului persoana respectiva nu a ... (vezi toată discuția)
radiere impozit auto alina240 alina240 Buna ziua, In anul 2005 am vandut un autoturism si am dus certificatul de radiere la primarie ( intr-o localitate rurala), pt a fi radiat de la plata ... (vezi toată discuția)