avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 825 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Impozit auto.......
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Impozit auto.......

Va salut .
Am vandut o masina in anul 2007 cu act de vanzare cumparare si a doua zi am aliberat de la primarie certificatul fiscal pt aceasta .
In anul 2008 am imnatriculat alta masina si s a putut fara sa platesc impozitul pt anul 2008 la cealalta vanduta.
Doar ca mi au adus aminte de plata impozitului pt masina vanduta .

Pot sa solicit scoaterea de pe rol a masinii , dar impozitul sa fie in compensare cu cel al masinii care o am in prezent inregistrata la primarie ?
Cine avea obligatia sa scoata masina de pe rol ?
Functionarul sau eu trebuia sa fac vreo cerere , ceva ?
In baza carei legi.....
Va multumesc....:)
Cel mai recent răspuns: catalinuxxl , utilizator 15:07, 25 Ianuarie 2009
In primul rand masina vanduta trebuia radiata de la politie de catre cumparator si apoi de dumneavoastra de la primarie!
Eu stiu ca de vreo 2 ani masinile nu se mai radiaza de la politie , vanzatorul elibereaza certificatul fiscal de la primarie si cu acesta cumparatorul isi intocmeste dosarul pt a inmatricula masina . Eu am eliberat acest certificat de la primarie , dar intrebarea mea este urmatoarea : eu trebuia sa fac o cerere la primarie pt ca masina sa fie scoasa de pe rolul meu sau in baza eliberarii certificatului functionarul de la primarie trebuia sa scoata masina de pe rol ?
Banuiesc ca pt anul trecut n am scapare sa n o platesc , nu ?:)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Impozit auto catalinuxxl catalinuxxl Va salut . Am vandut o masina in anul 2007 cu act de vanzare cumparare si a doua zi am aliberat de la primarie certificatul fiscal pt aceasta . Eu nu stiu ... (vezi toată discuția)
Radiere masina cu, contract de comodat? cedrrew cedrrew Am dat o masina unei persoane in baza unui contract de comodat care a expirat in luna ianuarie a.c.,iar dupa expirarea contractului persoana respectiva nu a ... (vezi toată discuția)
radiere impozit auto alina240 alina240 Buna ziua, In anul 2005 am vandut un autoturism si am dus certificatul de radiere la primarie ( intr-o localitate rurala), pt a fi radiat de la plata ... (vezi toată discuția)