Va salut .
Am vandut o masina in anul 2007 cu act de vanzare cumparare si a doua zi am aliberat de la primarie certificatul fiscal pt aceasta .
In anul 2008 am imnatriculat alta masina si s a putut fara sa platesc impozitul pt anul 2008 la cealalta vanduta.
Doar ca mi au adus aminte de plata impozitului pt masina vanduta .
Pot sa solicit scoaterea de pe rol a masinii , dar impozitul sa fie in compensare cu cel al masinii care o am in prezent inregistrata la primarie ?
Cine avea obligatia sa scoata masina de pe rol ?
Functionarul sau eu trebuia sa fac vreo cerere , ceva ?
In baza carei legi.....
Va multumesc....:)
Eu stiu ca de vreo 2 ani masinile nu se mai radiaza de la politie , vanzatorul elibereaza certificatul fiscal de la primarie si cu acesta cumparatorul isi intocmeste dosarul pt a inmatricula masina . Eu am eliberat acest certificat de la primarie , dar intrebarea mea este urmatoarea : eu trebuia sa fac o cerere la primarie pt ca masina sa fie scoasa de pe rolul meu sau in baza eliberarii certificatului functionarul de la primarie trebuia sa scoata masina de pe rol ?
Banuiesc ca pt anul trecut n am scapare sa n o platesc , nu ?:)
~ final discuție ~
Alte discuții în legătură
Impozit auto
catalinuxxl
Va salut .
Am vandut o masina in anul 2007 cu act de vanzare cumparare si a doua zi am aliberat de la primarie certificatul fiscal pt aceasta . Eu nu stiu ... (vezi toată discuția)