In decembrie 2010 am dobandit, impreuna cu fostul sot, un imobil la a carui constructie am participat efectiv.
Acesta are un caracter social, pentru persoanele aflate in nevioe acuta de locuinta fiind dobandit ca urmare a unui lung proces de selectie efectuat de catre o fundatie umanitara non-profit.
In aceasta casa, care este sub ipoteca, au dreptul de a locui cei doi "proprietari" impreuna cu cei doi copii ai familiei.
In urma violentelor verbale si fizice, am fost obligata sa plec din domiciliu impreuna cu cei doi copii. A urmat divortul, incredintarea minorei dar .. nu si partajul.
Ulterior, fiul meu major a decis, cu acordul fostului sot ( dar care nu este tatal lui), ca doreste sa locuiasca cu acesta in casa la a carui constructie a participat efectiv si el!
Fac precizarea ca, actualmente, impreuna cu fiica noastra care are probleme de sanatate ce implica camera proprie si regim alimentar special, locuim intr-o garsoniera inchiriata ...
Din nefericire, in ultimul timp, fiului meu ii este refuzat accesul in domiciliu ( cu diferite pretexte ..) desi are domicilul stabil la acea adresa ( nu are dreptul sa foloseasca bunurile comune, nu are curent, apa, lumina, etc. dar i se cere sa plateasca toate aceste servicii minime necesare traiului zilnic de care nu benficiaza ) , ceea ce l-a determinat sa depuna plangere la Politie, dar ... mirare ... agentul "X" spune ca nu au ce sa faca!
Si atunci cum e cu drepturile persoanei ce detine cota indiviza de a locui intr-un imobil?
Va rog, in numele lui, sa ma ajutati prin a ne arata care sunt drepturile sale!!
Multumesc anticipat!!