avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 356 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... acte aditionale cf Codului Muncii republicat 2011
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

acte aditionale cf Codului Muncii republicat 2011

Referitor la actele aditionale pe care trebuie sa le incheiem conform CM republicat 2011:

In cadrul societatii noastre exista 2 forme de contracte individuale de munca: unele vechi, care cuprind o numerotare de genul I, II, III, IV... si cele mai noi, din anul 2003 pana in prezent, ale caror clauze sunt evidentiate folosindu-se litere: A, B, C,...
Noi am alcatuit un model de act aditional care modifica punctele A, B, C...Acesta se poate aplica si contractelor numerotate cu litere romane, facand de exemplu o mentiune de genul "contractul nr.... se modifica si se completeaza cu urmatoarele clauze: A..., B....., C....., sau trebuie sa facem un alt model de act aditional care sa faca referire exact la punctele notate cu litere romane care se modifica?

Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 11:14, 21 August 2012
Se face un act aditional care se va referi exact la clauzele din c.i.m. care se modifica ...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contracte de munca vechi RuxandraLarisa RuxandraLarisa Buna ziua, Am salariati cu contract individual de munca din 2003. Acele contracte ... (vezi toată discuția)
Fisa de post goplanet goplanet http://www.avocatnet.ro/content/articles/id_36820/Modificarea-fisei-de-post-necesita-incheierea-unui-act-aditional.html \\"\\" Atata timp cat nu avem un text ... (vezi toată discuția)
Clauze minimale cim Herra_ Herra_ Am primit spre inregistrare un contract de munca cu clauze modificate, adica: 1. in loc de perioada proba 90 zile , angajatorul a dispus 60 zile; 2. in loc ... (vezi toată discuția)