avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 704 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... contract perioada determinata
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

contract perioada determinata

Buna ziua, as dori si eu un punct de vedere privind urmatoarea situatie:
o persoana a luat concursul pentru ocuparea unui post de infirmier.Managerul unitatii doreste sa ii incheie contract de munca pe perioada determinata.Intrebarea mea este : se poate incheia contract pe perioada determinata, desi postul a fost scos la concurs si daca da, atunci pe ce durata i se poate incheia contractul?
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 11:07, 21 August 2012
C.i.m. poate fi incheiat pe durata nedeterminata , dar si pe o perioada determinata.

Durata maxima p[entru care se poate incheia un c.i.m. pe durata determinata este dev36 de luni.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Angajare pensionar aurora59 aurora59 Buna ziua Intr-o institutie publica ( scoala) s-a vacantat un post prin iesire la pensie. Am scos postul la concurs. S-a inscris doar un pensionar ( de fapt ... (vezi toată discuția)
Cim pe perioada determinata ContSters70537 ContSters70537 Buna, Stiti cumva daca in cazul unei institutii publice un CIM incheiat pe perioada determinata poate fi modificat prin act aditional intr-un CIM pe perioada ... (vezi toată discuția)
Contract de munca pe perioada determinata dorel_c_bunea dorel_c_bunea Sunt angajat in invatamant pe perioada determinata, la aceeasi institutie de invatamant din 2004, am fost incadrat pe acelasi post/catedra prin contracte ... (vezi toată discuția)