avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 312 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... ICCJ- verificare dosar
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

ICCJ- verificare dosar

Buna,

Sunt parte intr-un proces la ICCJ (litigii cu profesionisti) si avocata este plecata in concediu, iar eu am primit de 2 saptamani citatie pt luna care vine in legatura cu un recurs facut de o pers caruia ia fost respinsa cererea de prima instanta.

Vreau sa vad si eu cea depus cealalta parte la ICCJ sa stiu masuri se pot lua ( nu sunt din Bucuresti) sa pot depune intampinare.

Cum pot verifica dosarul?

Multumesc.

Alte discuții în legătură

Recurentul absent la prima infatisare lorella lorella In calitate de intimat-reclamant intr-un recurs pe litigii in munca, m-am prezentat la data stabilita, la[u] prima infatisare[/u], dar nu si recurent-paratul. ... (vezi toată discuția)
Doresc o explicatie a termenilor FLAVIA VLAD FLAVIA VLAD am un proces cu o firma la care am lucrat de vreo 3 ani.. suntem 8 angajate date in judecata. ieri am primit o citatie in care sunt chemata in judecata , ... (vezi toată discuția)
Revizuire - recurs, proces la iccj asanacheromel asanacheromel Buna dimineata si LA MULTI ANI celor care isi sarbatoresc azi ziua numelui ! Stiu ca nu e un moment prea potrivit insa am un dubiu pe care il supun ... (vezi toată discuția)