avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1059 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale autorizare puct lucru in alt judet
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

autorizare puct lucru in alt judet

buna ziua
in cazul unu SRL cu domeniu de activitate comert (4363,4724) este nevoie de autorizatie de functionare de la primarie si DSV daca deschid un punct de luncru in alt judet? sau este deajuns numai certificatul constatator eliberat de ONRC de care apartine sediu social ? astazi mi`au calcat pragul cei de siguranta alimentelor si au zis ca am nevoie de autorizare de la ei si de primaria din suceava ca sa pot functiona.
pe forumuri am citit o groaza de lucruri si nu stiu ce sa mai cred...majoritatea au zis ca trebuie autorizare doar daca esti PF sau AF.
va rog sa ma ajutati cu un raspuns daca stiuti ceva sigur.
multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: ContSters259670 , utilizator 13:15, 21 August 2012
Da, este corect ceea ce v-au cerut. In afara infiintarii punctului de lucru la registrul comertului in raza caruia societatea isi are sediul social stabilit si obtinerii unui Certificat constatator cu avizele date pe propria raspundere, mai trebuiesc luate si acordul de la primaria in raza careia societatea si-a deschis punctul de lucru si functie de obiectul de activitate si alte avize speciale tot de la autoritatile "loco"

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nedumerire..... hubble hubble in 2007 am infiintat o societate cu asociat unic. la registrul comertului am declarat ca nu doresc punct de lucru la sediul social, pentru ca nu aveam de gand ... (vezi toată discuția)
Schimbare certificat constatator cu activitate la terti pt cod caen 4791 srl_d popescuteo popescuteo buna ziua, astazi am fost la Registrul comertului sa declar activitate la terti pt cod caen 4791( comert prin intermediul caselor de comenzi sau prin ... (vezi toată discuția)
Autorizatii necesare functionare magazin alimentar si piese auto carmenbn carmenbn Ce autorizatii sunt necesare pt.functionarea unui magazin alimentar si al unuia de piese auto(inclusiv ulei,antigel)?De la ... (vezi toată discuția)