avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 792 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... evacuare silita
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

evacuare silita

Buna ziua,
Va rog sa ma ajutati cu un sfat in urmatoarea problema:
Parintii nostri au o casa/curte/gradina - in care s-a instalat primul nascut (fratele nostru) cu concubina. Casa este pe numele parintilor (ambii parinti) tata a decedat si nu s-a dezbatut succesiunea. Concubina are un comportament neadecvat la adresa mamei.. (cu injurii, cu interzicerea accesului in curte etc). Mama doreste sa ii evacueze. Va rog sa imi spuneti cum se procedeaza. Multumesc!

Alte discuții în legătură

Dezbatere mostenire, evacuarea unui mostenitor isaura isaura Buna ziua, revin cu problema mea la care nu s-a gasit nici un raspuns: Va rog sa ma ajutati cu un sfat in urmatoarea problema: Parintii nostri au o ... (vezi toată discuția)
Va rog ajutați-mă cu un sfat tatăl meu a decedat a rămas ... Sdpc1978 Sdpc1978 Va rog ajutați-mă cu un sfat tatăl meu a decedat a rămas mama cu mine și cu un frate. Fratele nu e de acord cu taxa el lucrează în Germania ce pot face ... (vezi toată discuția)
Evacuare imobil adriannita adriannita Buna ziua ! Intr-o casa locuieste mama, (tata decedat) impreuna cu unul din cei doi fii (x) si concubina acestuia, aceasta din urma fara acordul mamei si al ... (vezi toată discuția)