avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 568 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... autorizatie comercializare ingrasamant
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

autorizatie comercializare ingrasamant

Buna ziua! As dori sa stiu daca imi trebuie vre-o autorizatie pentru a comercializa ingrasamant(azotat de amoniu).Il cumpar de la o firma distribuitoare si il vand mai departe la magazine (pentru revanzare). Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: calipop , utilizator 18:45, 16 Iulie 2014
Inteleg ca Dvs. sunteti un intermediar.
In cazul in care marfa nu "sta" la Dvs., este suficient sa obtineti de la ORC certificatul constatator pentru activitati care se desfasoara la beneficiari si/sau in afara sediilor proprii.
~ Conținut șters la cerere ~
multumesc mult!
dar daca imi fac un depozit si marfa sta la mine (depozit cu vanzare)?
~ Conținut șters la cerere ~
~ Conținut șters la cerere ~

Alte discuții în legătură

Autorizatie distributie azotat de amoniu- ingrasamant chimic Maria Ioana 1 Maria Ioana 1 Buna ziua, As dori sa stiu daca este necesara o autorizatie ( sau mai multe ) pentru a distribui azotatul de amoniu , in sensul ca achizitionez ... (vezi toată discuția)
Autorizatie functionare comert cu ridicata elavita elavita Ma confrunt cu urmatoarea problema: Doresc sa infiintez o firma care va avea ca principal obiect de activitate \"comertul cu ridicata al calculatoarelor, ... (vezi toată discuția)
Autorizatii pentru a putea comercializa online hrana pentru animalele Zzghy Zzghy Buna ziua, Pentru a putea comercializa online hrana pentru animalele de comapanie este nevoie de autorizatie sanitar veterinara sau orice alt fel de ... (vezi toată discuția)