avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 774 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... statutul unui imobil
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

statutul unui imobil

Buna ziua. Am fost data in judecata de catre tatal meu pentru a mi se anula contractul de vanzare cumparare a unui teren. Pe acel teren eu am construit o casa. Ce s-ar intampla cu acea casa in cazul nefericit in care as pierde in instanta dreptul de proprietate asupra terenului? va multulesc anuticipat.

Alte discuții în legătură

Mosteniri-uzucapiune-vanzare ticamm ticamm Buna ziua, In speranta ca ma veti putea ajuta , expun urmartoarea speta: Tatal meu a decedat in urma cu 35 de ani. A lasat un testament scris de mana in ... (vezi toată discuția)
Anulare titlu de proprietate/contract vilia vilia Buna ziua! As dori o lamurire asupra unei probleme. In anul 1977 s-a construit o casa cu 2 proprietari, tatal si fiul cu cote de 1/2 fiecare. Pentru ... (vezi toată discuția)
Cum este mai bine cumparare sau donatie? ginutz_a ginutz_a Buna ziua! Tatal meu a cumparat un teren pe care eu imi construiesc acum casa. Vreau sa stiu cum trebuie procedat in cazul in care doresc sa pun totul pe ... (vezi toată discuția)