avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 581 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii angajat asigurat casa opsnaj
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

angajat asigurat casa opsnaj

daca este cineva pe fir, ce cunoaste detalii, multumiri anticipate!

in cazul angajatului asigurat la casa opsnaj, se depune ceva in plus?
plata contrib se face catre...?
Cel mai recent răspuns: Nicoleta Ilea , Consultant resurse umane 10:36, 22 August 2012
La angajare dvs declarati Casa de Sanatate unde sunteti asigurat si contributia se va regasi pe acea Casa. Nu trebuie sa platiti ceva in plus pentru asta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pfa si contributia la sanatate annnacristina annnacristina Buna ziua, Am infiintat un PFA in aprilie 2012, am realizat un venit net pe care l-am declarat la ANAF si am platit deja prima transa de impozit. Intre timp, ... (vezi toată discuția)
Actualizarea bazei de date a casei de sanatate rdpfa rdpfa Buna ziua, Sunt PFA si sunt cu platile la zi in ceea ce priveste contributiile obligatorii. Totusi, la Casa de Sanatate (din Iasi) figurez ca neasigurata. Mi ... (vezi toată discuția)
Probleme asigurat sanatate andreiuc andreiuc Buna ziua, Am constat ca nu ma regasesc ca asigurat la sistemul de sanatate, desi firma de salarizare care plateste contributiile ar fi platit. Care ar fi ... (vezi toată discuția)