avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 448 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... legislatie privind studiile la facultatile de stat
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

legislatie privind studiile la facultatile de stat

Imi puteti spune, va rog, daca cineva poate face 2 facultati la buget la stat? Care este pedeapsa legala in cazul in care o persoana face 2 facultati la stat la buget?

multumesc!
Cel mai recent răspuns: ContSters178374 , utilizator 19:25, 21 August 2012
Din cate stiu o singura facultate se poate face la buget, a doua platindu-se chiar daca ati obtinut media necesara pt scutirea de taxa. Daca ati fost nevoita sa declarati ca nu mai urmati cursurile unei facultati la buget si ati declarat in acest sens desi realitatea este alta ati putea fi raspunzatoare de fals in declaratii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Facultate bursa de merit Avocat Sebastian Murariu Avocat Sebastian Murariu Buna ziua, As vrea daca cineva are o solutie la urmatoarea problema sa o spuna aici. Sunt student la o universitate privata din Romania si am fost obtinut ... (vezi toată discuția)
Facutatea de subingineri a2a facultate? flavius14 flavius14 Am absolvit facutate de subingineri cursuri serale(4ani) in anul1993(1989-1993) si am dat si am intrat ,am ajuns in anul 3 facutate de ingineri(alta ... (vezi toată discuția)
Retragere facultate! ZeUs13 ZeUs13 Buna ziua!In momentul de fata urmez doua facultati:la una dintre ele sunt anul 2 la taxa(de mentionat pe primul l-am facut la buget),iar la cea de a doua sunt ... (vezi toată discuția)