avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 675 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025. Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general contabilitate gradinita particulara
Discuție deschisă în Contabilitate în general

contabilitate gradinita particulara

Tin contabilitatea la o gradinita particulara si doresc un sfat in legatura cu masa servita copiilor. Exista bucatarie proprie in aceasta gradinita.

Conturile pe care le-am folosit sunt 3028 si 6028.
Am facut nir la fiecare intrare si imediat le-am dat si in consum si am atasat deasemenea si bonul de consum la factura.
As dori sa aflu si alte pareri.

Multumesc.
Cel mai recent răspuns: George Moraru , Consultant fiscal 14:52, 22 August 2012
Ce ati facut este foarte corect.
Va multumesc!
Sper acelasi lucru sa spuna si organele de control.
Inregistrarile sunt legale asa ca nu ar avea ce sa spuna.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Factura apa plata gradinita thesimonelu thesimonelu am o nelamurire....in cursul unei luni am primit apa plata la gradinita de stat insotita de avize de insotire a marfii....6 avize intr-o luna...iar la sf lunii ... (vezi toată discuția)
Contul 3021 si 3028 georgianan georgianan Poate cineva sa ma ajute cu o lamurire?am cautat pe internet, dar nimic ce ma intereseaza.....care este diferenta dintre cele 2 conturi?...ex: hartie, pixuri, ... (vezi toată discuția)
Inreg. contabile - firma constructii Doina B Doina B Buna ziua! Tin evidenta contabila la o firma de constructii. Este noua, acum a construit prima casa. Va prezint inregistrarile pe care le-am facut (in ... (vezi toată discuția)