avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 878 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general contabilitate gradinita particulara
Discuție deschisă în Contabilitate în general

contabilitate gradinita particulara

Tin contabilitatea la o gradinita particulara si doresc un sfat in legatura cu masa servita copiilor. Exista bucatarie proprie in aceasta gradinita.

Conturile pe care le-am folosit sunt 3028 si 6028.
Am facut nir la fiecare intrare si imediat le-am dat si in consum si am atasat deasemenea si bonul de consum la factura.
As dori sa aflu si alte pareri.

Multumesc.
Cel mai recent răspuns: George Moraru , Consultant fiscal 14:52, 22 August 2012
Ce ati facut este foarte corect.
Va multumesc!
Sper acelasi lucru sa spuna si organele de control.
Inregistrarile sunt legale asa ca nu ar avea ce sa spuna.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Factura apa plata gradinita thesimonelu thesimonelu am o nelamurire....in cursul unei luni am primit apa plata la gradinita de stat insotita de avize de insotire a marfii....6 avize intr-o luna...iar la sf lunii ... (vezi toată discuția)
Contul 3021 si 3028 georgianan georgianan Poate cineva sa ma ajute cu o lamurire?am cautat pe internet, dar nimic ce ma intereseaza.....care este diferenta dintre cele 2 conturi?...ex: hartie, pixuri, ... (vezi toată discuția)
Inreg. contabile - firma constructii Doina B Doina B Buna ziua! Tin evidenta contabila la o firma de constructii. Este noua, acum a construit prima casa. Va prezint inregistrarile pe care le-am facut (in ... (vezi toată discuția)