avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 248 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... plangere penala impotriva unei comisii din primarie
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

plangere penala impotriva unei comisii din primarie

Daca primaria preda un teren altei persoane care semneaza in numele meu [cu numele meu].Ce trebuie sa fac?
Cel mai recent răspuns: contsters87229171 , utilizator 19:57, 17 Ianuarie 2009
Trebuie sa formulati o plangere pentru fals in inscrisuri la sectia de politie sau parchetul de pe langa judecatoria cele mai apropiate locului savarsirii faptei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ocolul silvic matekevin matekevin Buna ziua. Un Ocol Silvic fara contract are voie sa faca marcari in padurea mea? Sau daca a facut marcarea prin documente falsa, se pedepseste? (vezi toată discuția)
Fals in inscrisuri sub semnatura privata badila steluta badila steluta am fost mostenitoare de drept a unei suprafete arabile insa cineva mi l-a vindut in mod fraudulos folosindu-se de inscrisuri false privind identitatea sa. ... (vezi toată discuția)
Cui ma pot adresa cu plangere penala dijmarescu dijmarescu Buna ziua, Unde ma pot adresa cu plangere penala daca cineva a semnat un document in locul meu fara stiinta mea. Multumesc (vezi toată discuția)