avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1929 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... CUM POT RECUPERA MOSTENIREA?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

CUM POT RECUPERA MOSTENIREA?

buna ziua....am si eu o problema,daca mi-atzi putea da un sfat...bunicul meu a avut 5 copii,tatal meu si inca 4.....tatal meu si inca 2 frati au murit ramanand in viatza un unchi,si o matusa...acest unchi a ramas in casa parinteasca,neavand niciun act...acum dupa ani de zile,as vrea sa-l dau in judecata pentru ca mostenirea sa fie dezbatuta si pentru a primi parte,din partea tatalui meu...in acesti ani,am inteles ca el si-ar fi facut un titlu de proprietate dar nush cu consimtamantul carui nepot...dar dandu-l in judecata,actul cade iar nepotii respectiv sora care este inca in viatza sa-si poate revendica partea din acea mostenire...daca mi-atzi putea da un sfat..as fi recunoscatoare...:(:(....multumesc foarte mult
Cel mai recent răspuns: dandi , utilizator 21:51, 24 August 2012
Solicitati in prima faza cine este trecut pe rolul impozitelor si taxelor si ce acte au stat la baza inscrieii. Puteti sa introduceti in instanta deschiderea succesiunii de pe urma defunctilor.
multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce fel de ruda sunt cu fratele vitreg al tatălui meu? am drept de moștenire? iordana1900 iordana1900 Buna ziua. Ce fel de ruda sunt cu fratele vitreg al tatalui meu? Bunicul meu patern era si tatal acestui unchi. Am detinut doua proprietati (casa si curte ... (vezi toată discuția)
Donatie sau act de vanzare cumparare Mihaela.31 Mihaela.31 Unchiul meu a decedat.ei neavand copii, matusa doreste sa mi faca act pe garsoniera in care locuieste, ei avand si o casa la tara+pamant. Decedatul are nepoti. ... (vezi toată discuția)
Dezbatere succesiune vin și eu cu o întrebare ce tine de succesiune. ... m50maria m50maria Dezbatere succesiune Vin și eu cu o întrebare ce tine de succesiune. Un văr a murit, unic fiu la părinți, necăsătorit , fără copii. Mama sa a avut 5 ... (vezi toată discuția)