avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 537 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Droguri pentru consum propriu
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Droguri pentru consum propriu

fartele meu a fost retinut pentru ca i sau gasit droguri in casa(hasis)era pentru consum propriu o sa fie condamnat sau poate scapa cu suspendare?nu are antecedente.va multumesc!!
Cel mai recent răspuns: ContSters262229 , utilizator 20:34, 28 August 2012
depinde de cantitate, daca a vindut sau dat cuiva droguri spre consum sau spre revinzare, de circumstantele personale.

in mod cert arestarea s-a produs in cadrul unei cercetari mai ample a DIICOT deoarece nu cred ca politia a venit la fratele dvs printr-o simpla intimplare. Sigur a existat fie o declaratie fie o interceptare care l-a indicat ca detinator de drog.

daca a fost doar ptr consum propriu si numai hasis iar cantitatea gasita (probabil si pipele, nu?) este mica (de ordinul a citorva grame) atunci poate primi intre 6 luni si 2 ani cu suspendarea executarii.
Nu prea se retin persoane pt ca detin hasis pt consum propriu, deci mai vorbiti cu el o data,
Ori cantitatea a fost prea mare pt a putea fi considerata ca este pt consum personal ori s-au gasit si sume de bani nejustificate pe langa aceste droguri ori asa cum a spus domnul avocat mai sus, exista niste interceptari care probabil nu il indica doar ca simplu consumator.
din pacate cantitatea a fost de 200 g pe care o cumparase din rom. nu a vandut la nimeni nu iau fost gasiti bani sau alceva,a fumat impreuna cu cineva iar acestia au spus la politie ca detine si consuma dupa care in urma perchezitiei i sau gasit:(
Cantitatea este cam marisoara...
Greu de spus ce va decide imstanta daca nu au nicio alta.proba ceea ce nu prea imi vine a crede.
Incercati sa ii angajati avocat pentru.a.afla situatia si pentru a se sti in ce masura ar avea.sanse la suspendare.
200 gr?? greu de crezut ca este ptr consum propiu si cred ca procurorul merge pe distributie sau chiar vinzare.
discutati cu avocatul dvs, din dosar va sti acuzatia exacta.

Alte discuții în legătură

Prins cu un 1,5g de hasis jorje24 jorje24 buna ziua,as avea si eu o intrebare!Am fost prins la domiciliu,intr-o perchezitie cu o cantitate de 1,5 g,hasis(asa mi s-au spus ca este),detinuta pt consum ... (vezi toată discuția)
Trafic de droguri de mare risc . buna ziua sunt acuzat de trafic ... Flaviusstoican Flaviusstoican Este sau nu forma continuata a Trafiicului de droguri de mare risc? Buna ziua sunt acuzat de trafic de droguri de mare risc in forma continuata . In luna ... (vezi toată discuția)
Introducerea de droguri de risc in tara sorina dobrican sorina dobrican daca ma poate ajuta cineva ,masura arestari inculpatului se poate face numai in baza declaratiei coinculpatului si a unui invinuit in faza de urmarire ... (vezi toată discuția)