avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 642 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Divort si partaj- cum se impart bunurile?
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Divort si partaj- cum se impart bunurile?

Buna seara,

Va rog sa imi spuneti daca vreau sa divortez ,dar fac 5 ani in septembrie 2012si nu mai vreau sa astept pana atunci cum se impart bunurile? ( ma refer la cele cumparate de sot inainte de casatorie si cele dupa, in cazul in care nimik nu este pe numele meu).
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Liliana Gradinaru , Avocat 15:00, 23 Noiembrie 2012
Doamna, nu mai credeti tot ce vi se spune si nu mai scrieti cu K, scrieti romaneste ca nu sunteti pe mess.
multumesc mult
Doamna, va ocupati de copil? il hraniti, il imbracati, il educati, va jucati cu el? Stati cu el?
Atunci sunteti ok, altfel sunt probleme. Nu putem raspunde unei intrebari de genul "se poate?" daca nu stim amanunte. In principiu, se poate, se poate sa-l ia domnul, se poate sa va ia apartamentul, dar dupa ce ghicim noi aici, ne imaginam situatia in completare, nu prea pare ca sunt sanse reale.
Totusi, nu avem date sa dam raspunsuri complete si/sau corecte. Tind sa cred ca, daca situatia e cea clasica, puteti sta linistita.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme custodie copil PAVEN ANA MARIA PAVEN ANA MARIA As dori sa va cer sfatul intr-o problema de familie. Sora mea a divortat in urma cu doi ani obtinand custodia deplina asupra copilului , care anul acesta ... (vezi toată discuția)
Divort si pensie alimentara zainescu2014 zainescu2014 fata mea nu mai locuieste cu ginerele de 1 an de zile si au 1 copil de 5 ani .ei locuiesc in orase diferite.divortul trebuie neaparat sa fie intentat in orasul ... (vezi toată discuția)
Custodie comuna ( autoritate parinteasca ) cristina cioploiu cristina cioploiu Buna seara, Citind \\"printre randuri\\" am gasit aceasta formulare: \\"custodie comuna\\" si doresc din tot sufletul sa mi se explice ce anume inseamna ... (vezi toată discuția)