avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 719 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate copil cu probleme - s-ar putea sa fi intrat intr-o ...
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

copil cu probleme - s-ar putea sa fi intrat intr-o secta

Ma adresez ca mama cu disperare, baiatul meu de 22 ani, aniv la Dimitrie Cantemir Cj, s a intors acasa dupa sesiunea de vara total schimbat, sesiune ratata, si el mai mult lesinat, cica a intrat in ordinul luminii, sau asa ceva, sincera nu stuy ce sa cred, dar problema este ca a plecat in 4 aug intr o tabara in bucegi, tot de iluminare cica, si nu s a intors, nici nu raspunde, am reusit sa dau de nr persoanei care a organizat tabara si dupa a vorbit cu tatal lui, scurt, ca e in sarmisegetuza, si e bine, are unde sta si ce manca, si ca e suparat pe mine si nu are vorbitor, asta era in 15 aug, de atunci nici un semn, ba suna si intra cp, ba intra direct casuta
Eu va intreb ce sa fac, mi e frica sa nu fi intrat untr o secta de spalat creierii, m am gandit si la politie, dar imi este frica sa nu am alte probleme, ma intelegeti
Va implor sa ma ajutati, va multumesc#-o#-o#-o
Cel mai recent răspuns: Nicoleta Ilea , Consultant resurse umane 10:26, 22 August 2012
Poate ca cel mai bine ar fi sa anuntati politia. Daca stiti ca este acolo la Sarmisegetuza puteti merge acolo si sa incercati cu duhul blandetii sa vorbiti cu el si vedeti cum il puteti ajuta sa revina pe calea cea buna.
Mult noroc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Rezultatele de la definitivat 2008 sunt online George George astazi s-au afisat rezultatele la examenul de definitivat, sesiunea martie 2008, le puteti gasi ... (vezi toată discuția)
Admitere barou 2008 Roxana Roxana Roxana Roxana Buna seara. Am si eu o nelamurire. Este adevarat ca la urmatorul concurs de admitere in Barou, va fi un numar de locuri, sau se va desfasura ca pana acum? (vezi toată discuția)
Tabără copil Martonze Martonze Bună ziua, Sunt în situaţia de a însoţi copilul într-o tabără de 4 - 5 zile, organizată de şcoală, unde pot participa şi părinţii ca ... (vezi toată discuția)